UUTISET - YLEISTÄ - REITTI - MAJOITUS
19.8.2007 Ritala ja Ritvos nopeimmat kaksikossa
Pirkka-Melojien Tommi Ritala meloi kisojen toisen mestaruutensa miesten kaksikossa yhdessä yksikössä toiseksi sijoittuneen Merimelojien Heikki Ritvoksen kanssa. Ritala ja Ritvos karkasivat muilta jo lähtösuoralla ja voittivat kilpailun lopulta lähes viiden minuutin erolla ennen EKK:n Jari Väkipartaa ja Vesa Tainiota. Kolmanneksi meloivat RKP:n Kimmo Latvamäki ja AhlU:n Jussi Wallin. Lauantain tapaan olosuhteet olivat kovan tuuleen ja aallokon takia äärimmäisen vaikeat, mutta kaksikoilla kilpailu pystyttiin viemään läpi suunnitellusti 25km pituisena. Kärkikaksikkokin tosin joutui kertaalleen pysähtymään tyhjentämään kajakkia. Latvamäen ja Wallinin kaksikon etupää puolestaan upposi täytyttyään vedellä Latvamäen joutuessa veden varaan. Miehet saivat kajakin tyhjennettyä ja pystyivät jatkamaan kilpailua.
Tulokset
18.8.2007 Ritala meloi yksikön voittoon SM-maratonilla
Maratonmelonnan SM-kilpailuiden yksikkömatkat melottiin lauantaina tuulisessa säässä Helsingin Töölössä. Kilpailua jouduttiin typistämään yhdellä kierroksella poikkeuksellisen kovan tuulen takia. Miesten voittoon meloi Pirkka-Melojien Tommi Ritala reilun minuutin erolla Merimelojien Heikki Ritvokseen.Naisten voittoon meloi maratonmelonnan tulevaisuudenlupaus TaVi:n Nina Itkonen. Ritala on valittu miesten yleiseen sarjaan ja Itkonen naisjunioreihin maratonmelonnan MM-kilpailuihin. MM-kilpailut melotaan 8.-9.syyskuuta Unkarin Györissä. SM-kilpailut jatkuvat sunnuntaina kaksikkomatkoilla.
Tulokset
16.8.2007 Lähtölistoissa korjaus
Yhden kilpailijan ilmoittautuminen oli kadonnut Kanoottiliiton toimistoon ja hänet on nyt lisätty lähtölistoihin. Tämä lisäys on myös vaikuttanut toteutumassa oleviin masters-ikäluokkiin, jotka ovat nyt M35, M40, M50 ja M60. Pitää muistaa, että toteutuvat ikäluokat saattavat edelleen muuttua jos urheilijoita jää pois kisasta.
15.8.2007 Lähtölistat
15.8.2007 Suoritusta tallentavien laitteiden käyttö sallittua SM-kisoissa
SKaL:n maratonjaoksen päätöksella kilpailun aikana sallitaan suoritusta tallentavien eletronisten laitteiden (GPS, sykemittari yms.) käyttö, mutta laitteiden pitää olla sijoitettu siten, että ne eivät saa antaa urheilijalle minkäänlaista tietoa suorituksen aikana. Kilpailun välinetarkastajan on hyväksyttävä laitteiden sijoitus. Käyttäessään tallennusvälinettä urheilija sitoutuu luovuttamaan laitteen tallentaman tiedon SKaL:n/maratonjaoksen käyttöön, jolla on oikeus julkaista se.
23.7.2007 SM-maratonin nettisivut avattu
Tietoa kisoista lisätään näille sivuille. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen merimelojat@ratamelonta.net.